Δρ. Στέλιος Γρηγοράκης, MRCOG

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Institute Of Life – ΙΑΣΩ
γυναικολόγος υπογονιμότητας
Από το 1997 έως και σήμερα διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και Αναπαραγωγική Ιατρική.

Το 1997 ίδρυσα μαζί με τον συνάδελφο Μαρίνο Τσιριγώτη και τον εμβρυολόγο Μιχάλη Πελεκάνο το Κέντρο Αναπαραγωγης και Eξωσωματικής ΑΚΕΣΩ, όπου παρέμεινε έως το 2015.

Το 2015, ιδρύω μαζί με συναδέλφους του το ανεξάρτητο και πρωτοποριακό κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life (IOLIFE), το οποίο λειτουργεί από το 2015 στο ισόγειο του ΙΑΣΩ και πρόκειται για το πιο προηγμένο κέντρο εξωσωματικής στην Ελλάδα και ένα από τα πιο σύγχρονα σ' όλη την Ευρώπη.
Από το 1989 έως το 1992, ειδικεύτηκα στη Μαιευτική και τη Γυναικολογία στο Λονδίνο, στα νοσοκομεία:
  • Royal Free Teaching, Hamstead και
  • Chase Farm District Hospital, Enfield.
Την περίοδο 1992-1995 εργάστηκα ως επιμελητής στα νοσοκομεία:
  • Mayday University Hospital, Croydon,
  • St George’s Teaching Hospital, Royal Free Teaching Hospital και
  • Crawley District Hospital, Crowley,
όπου απέκτησα και τον τίτλο MRCOG (μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων) μετά από τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Την περίοδο 1995-1996 εξειδικεύτηκα στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Παρίσι στο νοσοκομείο Cochin και στην Eξωσωματική στο Λονδίνο, όπου το 1996 απέκτησα τον Ευρωπαϊκό τίτλο Ειδικότητας στη Μαιευτική – Γυναικολογία.
γυναικολόγος υπογονιμότητας iolife

Εξειδίκευση σε
θέματα Γονιμότητας

Image
Image
Δρ. Στέλιος Γρηγοράκης
Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
Image

“......εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει θέμα γονιμότητας!”

Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και προϋποθέτει εξατομικευμένη προσέγγιση. Εγώ και η ομάδα μου το γνωρίζουμε...και το κάνουμε πράξη σε κάθε μας περιστατικό!